Друзья! Я опять 25. Вроде успокоилась, но тут попабось мне сказание Зиновия Мниха о прелести антихристовой, писанное очень давно, когда в помине не знали о карточках. Здесь явно Дух Святой.
Вопрос: Которыми хочет вещьми увязати (прельстить) ум человечь сопротивник Божий?
Ответ: Сими вещьми имать, егда видят непреоборимы его коварствы и различными напастьми, тогда повелит слугам своим, дадят им три печати, да не без единой быти могут, и тако волею приидут поклонитися ему.
Вопрос: Которыя умыслит печати?
Ответ: Первое, воздвигнет велие гонение на православных христиан, да не имать где главы подклонити. И егда не может сильных преодолети, тогда повелит слугам своим престати им от мучительства. И повелит им ину заповедь творити, да вси поне (по крайней мере) неволею приимут, еже есть сия — повелит творити некая письмена на картачках с тайным именем, да без тех не могут в путь шествовати, да на тое глядя ведоми (узнаваемы) будут и без беды пройдут камо (куда) хотят. Второе, имя свое тайно имать (будет) писати, егоже никтоже уведает (узнает) от земных, сими словесы: 666. Третие, в куплях и в продаяниях печать его имать распростронятися. Овии (одни) волею приимут печать его без мучения и без нужды, не хотящии его прияти от потребныя нужды (телесные потребности) смерть приимут.
Пятно, на картачках написанное будет, и на руках носимое, троякое, которое слуги его на руце правой и на чале (челе) своем будут иметь. Первое пятно значит, образ антихристов вымалеванный. Второе пятно значит, имя его власное, литерами выраженное. Третие пятно значит, литеры, которое в кратце лечьбу имени его будет в себе замыкать (666).** (** Речь идет об ИНН, биометрическом паспорте, чипе или начертании).
Тако антихрист людем пятно свое будет давати, дабы на тое пятно глядучи, каждый познал, иже суть слуги антихристовы.
Глава 6. Мера пшеницы за динарь, и три меры ячменя за динарь, и елей и вино не вреди. Аще кто волею или неволею от веры отступят, антихристу поклонятся, всем равная мука будет. Пшеница значит законне подвизающихся, а ячмень – по смущении покаявшихся* (* Отступников от Православной веры и принявших ИНН, карточки, дух антихриста, глобализацию и экуменизм, но покаявшихся, Господь простит), равная цена, динарь, сиречь (то есть) воздаяние равное и елей – цельба покаяние до века будет. Аще бы и запечатаны покаялись, и то бы простил Бог, но не покаются, НО ОТЧАЮТСЯ…
Опасатися трех вещей: зверинаго образа, карточек, и наипаче всего душепагубныя печати, понеже ей несть покаяния, погибе таковый от Бога и человек. Глаголет Господь: и тако прельстившеся, вси погибнут без обращения, яко Иуда предатель, егоже истребит Господь от книг животных. Того сатана вписует во свою ему всегубительную книгу, яко Иуду – егоже покаяния аще и поиска Господь, но той место покаянию не остави: тако и сии, понеже отвергошася Святыя Соборныя Церкви в животе своем (Пророк Еремия). В тыя дни, глаголет Господь, взыщется грех (и) не обрящется, яко милостив буду им. Тако глаголет Господь, в та времена точию аще кто призовет имя Мое спасется; не ищи иныя исправы или священства, но точию якоже Святый Апостол Петр, по отречении своем, вверже себе в ров и плакася горко, дондеже Христос воскресе от мертвых, тако да творят ижеся прельстит в прелести антихристовой, да плачется горко петровым покаянием, дондеже Господь приидет судити живым и мертвым, тогда обрящет милость, якоже и Петр по отречении…
Аще кто и малым чем замарается, то уже беси написуют на чале его отвержение Христа. Зрите братие, аще и много понудят вас печать или карту приятии, то аще и кровь пролияти или имение лишитися, то с радостию притерпите, точию не мозите поклонитися многоперстной их прелести.
Мне очень страшно((